4 sept. 2008

Aspecte legate de comandă


Pentru rezervarea articolelelor trimiteţi comanda pe adresa de e-mail 885vintage@gmail.com
ID-ul Yahoo vintage885 este exclusiv pentru messenger, nu preluăm comenzile primite pe această adresă de mail. Îl puteţi folosi pentru informaţii suplimentare, întrebări, sugestii etc.

TAXA DE TRANSPORT este inclusă în preţul afişat pe blog la fiecare articol. Asta înseamnă că la ridicarea coletului la Poştă veţi plăti suma afişată, nu se percep taxe adiţionale la poştă.
Pentru persoanele din Timişoara predarea se face personal.


Articolele se pot rezerva pe o periadă mai lungă de timp. Dacă din diferite motive nu doriţi să plasăm comanda în cel mai scurt timp posibil ne puteţi anunţa printr-un e-mail sau pe messenger (DOAR când suntem online).
Dacă doriţi să renunţaţi la comandă Vă rugăm să ne anunţaţi, nu e nicio problemă, nu este nevoie să daţi explicaţii. Luaţi în considerare faptul că noi trimitem coletele pe cheltuiala noastră.

Dacă vă răzgândiţi între timp sau credeţi că timpul nu Vă permite să ridicaţi coletele, anunţaţi-ne înainte de plasarea comenzii.Din cauza numeroaselor cliente neserioase, care din diferite motive nu ridică coletele, ne rezervăm dreptul da a selecta persoanele cu care dorim să colaborăm.
De asemenea, lista cu numele acelor persoane care comandă şi nu ridică coletele poate să ajungă şi la alţi posesori de bloguri pentru a-i atenţiona şi pe aceştia deoarece majoritatea se confruntă cu neplăcerea cauzată de coletele retur.

Un comentariu:

Anonim spunea...

daca credeţi ca se pot citi inf. scrise cu mov-lila pe fundal negru-gris, va inselati amarnic!